Workshop ”Sănătate. Frumusețe. Natură” – 7 Martie 2020, București

Workshop - Sanatate, natura, frumusete - Ioana Adinca Oancea
Workshop - Sanatate, natura, frumusete - Ioana Adinca Oancea

În data de 7 Martie 2020, am susținut Workshop-ul ”Sănătate. Frumusețe. Natură” la Strop Concep, în București. Îngrijirea Tenului – STROP de informare a fost plin de surprize frumoase!

Vă mulțumesc tuturor celor care ați participat, a fost o bucurie pentru mine să vă dezvălui informații valoroase despre piele, pH-ul pielii și al cosmeticelor, extracte vegetale de uz cosmetic sau despre afecțiunile dermatologice specifice diferitelor tipuri de ten.

La sesiunea de sâmbătă, o altă surpriză frumoasă a fost prezența mamei mele, Elena Oancea – Fondator Careless Beauty Romania, care a împărtășit, din vasta ei experiență, beneficiile profunde ale naturii pentru sănătatea pielii, avantaje pe care, în familie, am reușit să le transpunem într-o gamă de soluții non-invazive, naturale, pentru toate tipurile de ten, sub umbrela Careless Beauty Romania.

Mulțumesc, Dana Gonț și partenerilor de la Strop Concept pentru tot sprijinul acordat iar cu voi sper să mă întâlnesc curând, la o nouă sesiune de workshop în București, pe care o voi anunța cât de curând!