Înscrie-te la Webinar – Sfaturi și soluții 100% naturale pentru tratarea ACNEEI

Ioana - Adina Oancea

Nu reușești să scapi de acnee? Înscrie-te la webinar-ul SFATURI ȘI SOLUȚII 100% NATURALE PENTRU TRATAREA ACNEEI – ZOOM WEBINAR, 21 Martie, orele 15:00

 

Împreună cu ELENA OANCEA, chimist-estetician & fondator Careless Beauty România, îți vom arată pașii de urmat într-un #RitualdeÎngrijiredeAcasă, cu dermato-cosmetice 100% naturale. Dacă te confrunți cu probleme legate de acnee, îți oferim soluții 100% naturale, ușor de aplicat, într-un #RitualdeÎngrijiredeAcasă.

Vino alături de mine și de mama mea, pe 21 martie și învață, pas cu pas, cum să ai grijă de tenul tău. Vei descoperi că acneea poate fi tratată, inclusiv acasă, cu produse 100% naturale, obținute numai din flora românească. Extrem de importantă este însă și tehnica pe care trebuie să o folosești pentru rezultate optime, într-un #RitualdeÎngrijiredeAcasă. 

 

Ce vei învăța la acest webinar?

 

Înscrie-te la webinarul Sfaturi și soluții 100% naturale pentru tratarea ACNEEI și vei învăța să recunoști toate tipurile de acnee și care sunt soluțiile 100% naturale de la Careless Beauty, pentru fiecare în parte. Atât produsele, cât și terapiile Careless Beauty sunt brevetate și reprezintă rezultatul a zeci de ani de cercetare științifică. De asemenea, dermato-cosmeticele Careless Beauty sunt notificate conform standardelor europene.

Brand-ul nostru desfășoară, în laboratorul propriu sau în colaborare cu alte laboratoare de specialitate, o multitudine de lucrări de cercetare științifică asupra extractelor vegetale, coordonate de Elena Oancea-chimist, inventator și estetician și de mine.

 

Ce vei primi după acest webinar?

 

La finalul webinarului organizat de Careless Beauty, fiecare participant va primi un Ghid personalizat, cu instrucțiuni clare de utilizare a produselor, pe săptămâni. De asemenea, fiecare persoană înscrisă la webinar va primi cadou un produs dermato-cosmetic Careless Beauty.

Taxa de participare la webinar este de 210 de lei. Înscrierile se fac aici.

 

Cu Iubire,

Dr. Ioana – Adina Oancea