Puterea intenției (diferența dintre dorință și intenție) și infuzarea conștiinței în lumină cu Cristina Melinte (astrolog) și Ehab Said (ghid spiritual & maestru sufi) – INTERVIU 1

Răsărit pe Muntele Sinai_Aprilie 2021
Răsărit pe Muntele Sinai_Aprilie 2021

În urmă cu aproximativ 2 săptămâni, pe când mă aflam în Egipt, am cunoscut o mulțime de oameni speciali. Printre acești oameni s-au regăsit Cristina Melinte și Ehab Said, soțul ei, doi oameni minunați datorită cărora am ajuns în Taba, Egipt. Împreună, Cristina și Ehab dețin Lucky Sirius Tours și, de ceva timp, organizează doar tabere inițiatice în zonele: Grecia, Turcia, Spania, Egipt, Emiratele Arabe Unite și Tunisia. Cristina este astrolog, iar Ehab este ghid spiritual & maestru egiptologie. Atunci când îi asculți vorbind este absolut fascinant. Există atât de multă informație utilă și benefică pentru lumea întreagă. Așadar, le-am propus că comunicăm această informație sub formă de interviuri. Sa transmitem o parte din tot ceea ce simt ei să împărtășească cu noi toți. Așadar, acesta este Interviul 1, despre puterea Puterea intenției (diferența dintre dorință și intenție) și infuzarea conștiinței în lumină.

Iată ce ne vorbește Cristina Melinte despre intenții și dorințe.

Ce este intenția?

La începutul oricărei activități sau acțiuni stă INTENȚIA. Acesta, cu cat este mai clară și mai altruistă, adică cu cât servește binelui nostru cel mai inalt si al celor din jur, cu atât Universul lucrează pentru împlinirea ei. Este esențial să avem încredere și să nu intervenim din frică asupra acestui proces. De aceea este recomandat să începem ziua sau orice activitate prin declararea intenției. Totuși, să nu confundăm INTENȚIA cu DORINȚA.

Care este diferența dintre intenție și dorință?

Dorința este a ego-ului, asteaptă să fie împlinită. Ea este atașată de rezultat, dar INTENȚIA este direcționarea energiei fără să proiecteze un rezultat anume. Câți dintre noi nu ne-am întocmit lista cu dorinte, am facut exerciții de focalizare, am vizualizat cum acele dorințe sunt împlinite, cum ne simțim în momentul împlinirii dorințelor noastre. Este clar ca totul era proiecția noastră egotică, mai ales că acele dorințe se refereau la ceea ce noi credeam că ne face fericiți.

Lista de dorințe de cele mai multe ori cuprindea întâlnirea iubitului/iubitei, însă el/ea trebuia să corespundă descrierii noastre (ex: înalt, brunet, trezit spiritual etc), tot pe lista de dorințe era locuința ’’perfecta’’, locul de munca ideal etc. Toate aceste dorințe sunt, de fapt, rodul a ceea ce noi credem că avem nevoie, toate acestea sunt proiecția minții noastre. Cei care ai făcut REIKI recunosc acele exerciții în care se făceau ’’proiecte’’ și, în fiecare zi, le ’’dădeam lumina’’, sperând ca ele să se împlinească…….și, evident că, în marea lui iubire, Dumnezeu nu răspunde dorințelor noastre egotice. Dacă aceste lucruri s-ar fi împlinit ele deveneau cea mai mare “povară“ în calea evoluției spirituale.“

Care este scopul unei intenții?

INTENȚIA are un scop superior. Ea servește binelui suprem al întregului. Prin declararea INTENȚIEI lăsam Universul sa lucreze, să vină spre noi lucrurile, oamenii, evenimentele, tot ce ne susține în procesul evoluției. De când eram copii eram întrebați – “care sunt dorințele tale?“- și rareori eram intebați – care este intenția ta – Am confundat intenția cu dorința, am fost învățați să avem cât mai multe dorințe, să facem tot ce ne stă în putere să ne îndeplinim dorințele și, în felul acesta, am crezut că putem forța Universul, că orice dorință poate fi împlinită. Este natural să ne dorim lucruri, însă să nu fim atașați de rezultate, să fim atenți dacă dorința izvorăște din inimă sau din ego. Umbra dorinței ne ține captivi și vine la pachet de cele mai multe ori cu dezamăgirea. Darul lejerității apare atunci când trăim viața declarându-ne intenția, fără a interveni în proces, având încredere că viața ne duce tot ce avem nevoie, fără să punem presiune pe noi.

Cristina se întreba: “Cu acest Saturn care a intrat în Vărsător din Decembrie 2020, mă întreb care este lecția umanității?

Iată ce discuție a declanșat această întrebare între Cristina și soțul ei, Ehab.

Ehab: Pe pământ se află oameni care sunt aici cu planuri și gânduri diabolice, dar vine Dumnezeu și ne arată că noi nu suntem lăsați în voia lor. Ni se arată că acești oameni fac tot felul de șmecherii să bage frica în noi sau să acceseze partea noastră întunecată. Fiecare om are o latură întunecată. Toți o avem, iar acea parte întunecată este, de fapt, frica. Apoi vine Dumnezeu și îți transmite că ai maximă susținere. Această susținere vine prin foarte multă infuzie de lumină și ne forțează fie să pășim în lumină, fie să rămânem în întuneric. Dumnezeu te lasă să te gândești un pic. Să vezi pe care cale dorești să o iei, să vezi și să simți. Pentru fiecare dintre noi, prin această pandemie, s-a deschis câte un canal. Unii au accesat canalul întunecat, iar alții au stat puțin și s-au întrebat Doamne, ce se întâmplă?.

Alții au zis NU întunericului și, dacă tot au fost închiși în casă, au căutat să intre în interiorul lor sau să se întoarcă la Divinitate, la Divinitatea din sine. Astfel, unii găsesc drumul, alții nu. Dar chiar și cei care nu găsesc drumul, ei nu sunt lăsați. Este de ajuns să ai o intenție și atunci, nu știu, un mesaj ți se transmite. Există un plan Divin. Dacă vrei să priveștimai profund la ceea ce se întâmplă, atunci îți sunt accesate mai multe canale. Și, iată, pot să dau un exemplu: Tu, Cristina, ai stat ani întregi fără să transmiți. Ai început doar din acest an să transmiți. Și eu la fel ca tine. Am stat în ceea ce știu eu profund în mine și am păstrat cunoștințele pentru mine. Dar vezi că planul Divin vine ca eu să fiu un canal, ca tu să fi un canal, cu maximă smerenie, și mulți alții să devină canale ca, ulterior, alți oameni care sunt derutați să găsească o cale. Să se aprindă un beculeț acolo. Deci, mă reîntorc la ce vorbeam la început: deși vin forțe ale întunericului cu planul lor, planul Divin e mult mai profund, iar oamenii și omenirea nu suntem lăsați în mâna întunericului. Este imposibil. Cam asta este balanța. Infuzia de lumină și susținerea Îngerilor și a Arhanghelilor e mult mai puternică și chiar vine! De data aceasta, aș putea spune, că poate vine chiar nechemată. Poate chiar nechemată. Și vine pentru noi, ca întreg. Dacă întunericul lucrează, atunci el nu poate fi lăsat să lucreze, înțelegi ce zic?

Cristina: Și toți acești oameni care sunt cuprinși de frica de boală?

Ehab: Ea poate să fie un punct de plecare. La un moment dat, după ce vei întra în acea frică profundă, vei spune “îmi bag picioarele“. La un moment dat trebuie să spui asta. Dacă nu ești aliniat, intri profund în frică și nu te mai întorci de acolo, se crează un fel de imunitate. Nu se aprinde beculețul, unii oameni nu își dau voie să iasă de acolo. Dar dacă reușești să ieși din frică, începi să vezi lucrurile altfel. Vine profund un mesaj, chiar dacă ești conștient sau nu.

Cristina: Și boala asta, Covid-19, extinderea ei?

Ehab: Asta e în mâna omului, ți-am spus de la început. Când se gravează, intervine legea Divină deoarece Pământul este al lui Dumnezeu, nu al unor oameni care au puterea de a decide. Acești oameni sunt doar niște canale de întuneric, dar acest Pământ nu este lăsat și acești oameni nu sunt lăsați să acționeze chiar așa cum vor ei. Altfel ar fi un haos total și numai și numai întuneric pe Pământ. Atunci, legea Divină intervine imediat.

Cristina: Și energia anului 2021 cam în ce trend ar fi?

Ehab: Nu vreau să vorbesc despre 2021 ca și energie dar pot să îți spun cum îl văd din alt punct de vedere. Este un salt. Un salt pentru unii și un hău pentru alții. Depinde unde ești plasat și spre ce direcție ai luat-o odată cu 2020.

Cristina: Este ca un război, la propriu, între oameni. Au ajuns în frică.

Ehab: Atunci când îți este accesat întunericul este nromal să apară și agresivitate și multe alte chestii care poate erau ascunse acolo și, acum, ele ies la iveală. Și iar revin la aceeași chestie: depinde pe ce linie ai luat-o. Dacă ai avut un beculeț aprins și ai hotărât conștient că vrei să mergi spre lumină, atunci, da, va fi un salt pentru acești oameni. Un salt ca în 2021, să meargă înainte în continuare, iar cei care au rămas în frică și care sunt foarte foarte ancorați în plan material, fără nici un echilibru spiritual, atunci pentru aceștia este și va fi un hău mare.

Cristina: eu văd că nici nu poți discuta, parcă, cu acești oameni. Adică, uite cum reacționează când nu ți-ai pus masca regulamentar sau când alții nu o poartă. Nu te mai întreabă dacă poate ai o problemă fizică care te oprește să folosești masca, ci sar direct la harță.

Ehab: Sunt ca niște oi. Deja frica este atât de mare și extrem de profundă. Ei sunt ancorați în frică, iar cu acești oameni nu ai cum să discuți. Nu ai ce discuta cu ei.

Cristina: Mă uitam la acești oameni și gândeam că pentru ei frica de boală este mult mai mare chiar decât frica de a rămâne fără resurse.

Ehab: Știi ce e culmea? Se activează oricum toate fricile. Nu doar frica de boală, dar și cea legată de resurse și de moarte și absolut toate. Cât timp ești în întuneric, ți se activează toate fricile. Dacă nu vrei să vezi că există o Lumină acolo în tine și refuzi să o atingi, să o accesezi, este logic să vezi totul întunecat. Și am mare compasiune pentru oamenii aceștia. Pe bune. Nu știu ce să zic. Ei nu simt mai nimic. Trăiesc în vechea paradigmă, în vechea dimensiunea 3D, chiar 2D.

Cristina: poate cu toții vom face boala..

Ehab: Măi, Cristina, dacă tu știi că în tine există Lumină, dacă tu știi că există Divinitate și că există Îngeri, că există Arhangheli, atunci moarte numai reprezintă frică pentru tine. Moartea pentru tine în corpul fizic deja este un salt. Poți să o privești și așa. Că te duci într-un nivel astral mult mai înalt decât unde este Sinele tău superior acum.

Cristina: hai să o luăm într-o manieră mult mai simplistă, ca pentru omul de pe stradă. Cât poți să reziști într-o frică din asta?

Ehab: Nu știu dacă m-ai auzit când am zis hău. Poți să intri în frică la nesfârșit, să rămâi la infinit acolo. Până te autodistrugi.

Cristina: Omul este o ființă socială. Frica lor creează o chestie atât de profundă încât și dacă strănuți pe stradă, unii caută să fugă de tine.

Ehab: Unii mai sar chiar și la gâtul tău strigând “pune mâna pe gură, astupă-te cu orice“. Deja este un efect antisocial deși, așa cum ai spus, oamenii sunt ființe sociale. Antisocial – asta este o altă problemă mult mai mare. Îți cedezi partea umană din tine. Stai puțin! Ce facem aici?!

Cristina: Omul este o ființă socială. Omul aduce starea de bine. În momentul în care te întâlnești, împărtășești, îmbrățișezi..

Ehab: Dacă îți iei chiar și partea aceasta, atunci devii inuman. Anormal. Și stai mereu cu sabia ridicată, pregătit să tăi gâtul oricărei persoane care strănută sau care urcă undeva fără mască la gură, nu știu, sau care efectiv uită să pună mască atunci când intră undeva. Cum am pățit eu. Așa mai pățesc și alții. Înțelegi? Ok, bine, trebuie să fim precauți, nu neg asta, dar chiar la nivelul asta?! Dacă stau gândesc, mă întreb ce a fost mai grav: bolile din trecut sau boala care este acum. Toate au trecut. O să treacă și asta. Nu trebuie să ne dezumanizăm datorită gândurilor. Mă rog…

Cristina: Omul este o ființă socială. Ne-au lovit exact în social. Numai mergem nicăieri, la o piesă de teatru, la orice…

Ehab: Ne-au vrut dependenți de un ecran și să te uiți doar în el și să vorbești printr-un ecran sau cu un ecran. Fără să mai simți energia omului atunci când interacționezi fizic.

Cristina: Am devenit dependenți de tehnologie, ca în Atlantida, pe când este dovedid științific că o îmbrățișare schimbă starea umană.

Ehab: Auzi, tu mai vrei să ții microfonul asta deschis?

Cristina: Păi, nu știu. Este atât de multă informație în discuție încât nu știu dacă am timp să scriu.

Ehab închide.

Până data viitoare, la următorul interviu cu Cristina și Ehab, vă doresc să rămâneți în Lumină și în Iubire necondiționată.

Mulțumesc că ești aici și acum.