Ioana-Adina Oancea

Ioana-Adina Oancea s-a născut în data de 20 Iulie 1987, în Constanța, Romania. Încă din copilărie a fost pasionată de natură, de lucruri adevărate și pure care aștern frumusețe în sufletul oamenilor dar și pe chip. A avut noroc, spune ea, deoarece în familia ei a existat o tradiție în acest sens. De mai bine de 2 decenii, familia Oancea este producătorul brand-ului de produse cosmetice naturale brevetate, Careless Beauty România.

Ioana Adina Oancea - Cofondator Careless Beauty Romania

Adina a urmat Facultatea de Farmacie, Studiile de Masterat din cadrul Universității Ovidius din Constanța și Studiile Doctorale din cadrul Universității Politehnică din București, în domeniul Chimiei și Ingineriei Chimice. Activitatea științifică care cuprinde nenumărate studii asupra extractelor vegetale autohtone este în strânsă legătură cu activitatea antreprenorială. În prezent, Ioana-Adina Oancea este Director General Careless Beauty Bucharest, deține Cabinetul de Estetica Careless Beauty din București și, împreună cu familia sa, dezvoltă brandului la nivel național și internațional.

moodfornature.com este parte din dorința Adinei de a apropia omul de natură, de a scoate în evidență potențialul ei curativ și, în același timp, de a ne conecta cu frumusețea și autenticitatea oamenilor care fac această lume mai bună. moodfornature.com este o platformă on-line dedicată naturii și spiritului uman.