Despre Careless Beauty România

Cu o vechime de peste 20 de ani pe piaţa românească, brandul Careless Beauty a fost înfiinţat de Elena Oancea – chimist, estetician – care a continuat astfel o tradiție seculară a familiei în studierea universului plantelor.

Combinată cu cercetarea științifică, întoarcerea la tradiție a însemnat redescoperirea naturii și a beneficiilor sale profunde pentru sănătatea pielii.

Încă de la început, compania românească și-a propus un pariu ambițios: să producă dermato-cosmetice 100% naturale, obținute numai din flora românească.

Prin definiție o afacere de familie, Careless Beauty a devenit singurul brand românesc de cosmetice 100% naturale brevetat.

După terminarea studiilor, dr. Ioana Adina Oancea, farmacist, estetician, s-a alăturat eforturilor mamei sale de a obține produse cosmetice perfecte pentru piele, cu 0% substanțe de sinteză.

În același timp, fratele ei, Tiberiu Oancea, se ocupă de tot ceea ce înseamnă logistica și administrarea afacerii, iar tatăl, Dan Oancea, de cultivarea și recoltarea plantelor medicinale folosite în obținerea produselor Careless Beauty.

Din pasiune pentru frumos, mamă și fiică au studiat, încă din copilărie, metodele de îngrijire naturală a pielii.

Au descoperit, astfel, că natura este extrem de greu de reprodus în laborator. O specie de plantă poate cuprinde sute de compuși chimici, biologic activi, recunoscuți foarte ușor de către organismul nostru.

În timp ce un produs de sinteză nu este la fel de rapid acceptat de piele sau, în multe cazuri, nu este acceptat deloc.

Avantajul extractelor din plante românești utilizate în compoziția produselor Careless Beauty este că au o penetrabilitate foarte mare și au o structură chimică foarte variată, bogată în principii active.

Capacitatea antioxidantă a extractelor vegetale utilizate în produsele Careless Beauty determină regenerarea celulară a epidermei.

Astfel, orice formă acneică, de dermatită sau iritație a pielii poate fi vindecată fără tratament alopat, prin simpla aplicare externă, zilnică, a produselor noastre, sub îndrumarea specialiștilor Careless Beauty.

Careless Beauty deţine trei brevete de invenţie, pentru: Compoziţie tratament cosmetic naturist, Cremă cu efect regenerator și Elixir vegetal cu efect regenerator al pielii.

Alte brevete Careless Beauty sunt în curs de atestare.

Pe lângă produsele dermato-cosmetice, Careless Beauty oferă trei tipuri de servicii. Ele reprezintă biletul către o experiență fascinantă, în universul naturii. Continuă, astfel, tradiția familiei în a trata și echilibra corpul doar cu produse 100% naturale, inspirați de puterea plantelor românești.

Masajul facial cu doză unică de elixir vegetal este o combinație ideală între chimia plantelor și alchimia oamenilor. Esențele vegetale unice și mișcările blânde hrănesc, tonifică și regenerează pielea.

Tratamentul facial Careless Beauty înseamnă o curățare și o hidratare profunde, vaporizare tradițională, masaj manual cu uleiuri de plante și măști regenerative.

Royal Body Care este răsfățul suprem, care durează patru ore și jumătate. O combinație de înțelepciune străveche, tehnici de masaj cu tradiție și antioxidanți proveniți din cremele, uleiurile eterice și măștile corporale Careless Beauty.

Cu o experiență vastă în domeniul esteticii, Careless Beauty oferă alternative 100% naturale de menținere a sănătății pielii, prin gamele de produse cosmetice și tehnicile de tratamente create.

Careless Beauty Romania