CURS: Respirație Divină – armonie între corpul fizic și corpul eteric

Dr. Farm. Ioana - Adina Oancea
Dr. Farm. Ioana - Adina Oancea

De când mă știu am simțit că nu respir corespunzător, că nu îmi folosesc plămânii la adevărata capacitate. Pe când aveam 4 ani, mă confruntam cu început de astm. Cum am copilărit la casa bunicilor mei din satul Poșta, județul Tulcea, am avut norocul ca tatăl meu să alerge zile întregi cu mine în spate, pe dealurile dobrogene, încă de la 5 dimineața. A făcut asta pentru ca eu să pot inspira aerul proaspăt al dimineții, să beneficiez de aerosoli naturali. Astmul meu nu a evolut, mai mult, am eliminat orice greutate în respirație. Părinții și bunicii mei au apelat întodeauna la natură, nu la sinteză și, de fiecare dată, farmacia naturii a oferit soluția spre echilibrare și vindecare. Cu acest principiu am crescut și de la acesta plec ori de câte ori dezvolt ceva nou în viața mea.

Din dorința de a-mi ajuta plămânii, în perioada situației de urgență Covid-19, cât am stat acasă, am cautat să adopt exerciții benefice pentru o respirație cât mai profundă și cât mai corectă. Din fericire, nu am contactat virusul, dar consider că este benefic să previi și să îți ajuți trupul să devină cât mai puternic.

Echilibrarea corpului se poate obține prin respirație. Acest proces necesită concentrare și activarea tuturor organelor, a corpului fizic dar și a celui eteric (aura/cele 7 chakre). În respirația corpului uman, nu doar plămânii lucrează. Creierul, sistemul circulator și pielea joacă, de asemenea, un rol important. Însă pentru buna funcționare a corpului fizic, avem nevoie și de corpul eteric, de echilibru în aura noastră și deschiderea celor 7 chakre:

 

  1. Muladharachakra bazală (situată în zona pubiană) care ne conectează cu pământul;
  2. Swadhisthanachakra pântecului (situată la 2 cm sub ombilic) și sediul sinelui divin;
  3. Manipurachakra plexului solar (situată la 2 cm deasupra ombilicului), a propriei puteri și casa tuturor emoțiilor;
  4. Anahatachakra inimii (situată în centrul pieptului) unde plasăm iubirea divină și cea umană;
  5. Visudhachakra gâtului (situată la baza gâtului) sau chakra comunicării, a voinței de a crea;
  6. Ajnachakra celui de-al treilea ochi (situată între sprâncene, la 1 cm deasupra ochilor), unde plasăm puterea mentală, înțelepciunea și accesul la cunoaștere;
  7. Sahasrara – chakra coroanei (situată în vârful capului) care ne conectează cu Universul și Divinitatea.
Dr. Pharm. Ioana - Adina Oancea

Oamenii se concentrează atât de mult pe corpul fizic încât uită că suntem și în posesia unui corp spiritual extrem de valoros. Activarea acestuia ne face să ne simțim ușori ca un fulg, ne echilibrează activitatea tuturor organelor corpului fizic și le asigură o bună funcționare, armonizează spiritul și ne conectează cu Divinitatea.

 

Respirație Divină

În acest sens, am decis să lansez Respirație Divină – un curs de 1 oră în care practicăm o serie de exerciții susținute de corectitudinea respirației și mișcări specifice ale corpului.

 

Beneficiile cursului

În acest curs, oricine poate invăța cum să detensioneze trupul printr-o respirație corectă și profundă, cum să armonizeze corpul fizic și corpul eteric și cum se pot deschide și echilibra cele 7 chakre.

LOCAȚIE ȘI ÎNSCRIERI

Voi suține cursul în cadrul Unique Fitness Club (Str. Washington 40-42, București). Din experiență, recomand a se efectua minim 3 ședințe consecutive, în privat sau în grupuri mici de 3-5 persoane. VIDEO-BOOK-ul va fi lansat, de asemenea, în curând!  Costul unei ședințe este de 200 Ron, iar pachetul de 3 ședințe + VIDEO BOOK + CADOU 1 x Ulei cu pin, șovârf, lavandă și mentă Careless Beauty România este de 800 RON.

Pentru rezervarea unei ședințe, trimite-mi un email la carelessbeauty.bucuresti@gmail.com.

Te aștept să respiri cu mine,

Dr. Farm. Ioana – Adina Oancea

Dr. Farm. Ioana - Adina Oancea