COTTON THERAPY, un atelier micuț de croitorie unde echipa își imaginează și coase produse din bumbac organic de cea mai bună calitate.

Cotton Therapy
Cotton Therapy

Despre Cotton Therapy by Aura Brebeanu

 

Numele meu este Aura și cred că terapia prin frumos îmbracă multe forme, cea mai la îndemână fiind chiar modul în care te simți în casa ta.

Știi senzația când te bagi în pat în așternuturi proaspăt schimbate și porți o pajama comodă din bumbac? Parcă a doua zi ai o energie mult mai buna, așa e? Sau când masa de duminică se transform într-o adevarată încântare când așterni o față de masă fină cu șervete asortartate și inviți familia sau prietenii la masă? Terapie, stare de bine.

Din această idee s-a nascut COTTON THERAPY, un atelier micuț de croitorie unde ne imaginăm și coasem așternuturi de pat, pijamale, fețe de masă și jucării din bumbac de cea mai bună calitate. Produsele noastre au fiecare ceva aparte, detalii care fac diferența, dantele, panglici sau nasturi de lemn.

Toate produsele folosite sunt 100% naturale din bumbac, lână sau lemn și sunt făcute pentru o utilizare îndelungată, suținând astfel consumul responsabil.

Împreună cu Alexandra, minunata mea prietenă care face lucrurile să se întample pe Instagram, vrem să construim un brand apropiat de clientele nostre, să transmitem ideea de stare de bine acasă.

Vizitează Cotton Therapy pe Instagram sau pe website cotton-therapy.ro  pentru mai multe produse și povești.